Retail&Agrobusiness

IRUM angajează 40 de oameni la fabrica de tractoare din Reghin

IRUM angajează 40 de oameni la fabrica de tractoare din Reghin

Mircea Oltean, director general al IRUM Reghin: Mărim portofoliul de clienţi din sectoarele agricol şi forestier, dar şi pe segmentul pieselor de schimb.

Autor: Laurentiu Cotu

22.01.2016, 05:00 5096
Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, estimează că va recruta în acest an 40 de oameni, de la agenţi vânzări până la ingineri, astfel că ar putea ajunge la 450 de angajaţi în acest an.
 
În prezent, IRUM are 405 an­ga­jaţi, care se ocupă de fabricarea trac­toarelor şi utilajelor TAF (tractoare articulate forestiere), utilajelor agri­cole, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru întreţinerea drumurilor forestiere, producând totodată şi piesele aferente acestora.
 
„Anul trecut s-a simţit o creştere a pieţei în domeniul agricol, însă o scădere în industria forestieră din cauza instabilităţii legislative din acest domeniu. Întrucât econo­mia este într-o continuă creştere, sperăm ca anul 2016 să fie un an mai bun decât cel pe care tocmai l-am încheiat“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general al IRUM Reghin.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO