Retail&Agrobusiness

Italianul care deţine brandul Segafredo: În cinci ani am putea ajunge la 100 de unităţi

Massimo Zanetti (colţ dreapta, sus), italianul care deţine brandul Segafredo, a fost prezent la Timişoara la deschiderea primei cafenele-restaurant-gelaterii sub numele La Mia Cucina da Massimo.  Noua cafenea din centrul Timişoarei propune o selecţie de preparate cu specific italian, alături de îngheţată artizanală şi mai multe sortimente de cafea.

Massimo Zanetti (colţ dreapta, sus), italianul care deţine brandul Segafredo, a fost prezent la Timişoara la deschiderea primei cafenele-restaurant-gelaterii sub numele La Mia Cucina da Massimo. Noua cafenea din centrul Timişoarei propune o selecţie de preparate cu specific italian, alături de îngheţată artizanală şi mai multe sortimente de cafea.

Autor: Roxana Petrescu

16.12.2015, 00:00 2469

Massimo Zanetti Beverage Group, un business care în pri­mele nouă luni ale anu­lui a generat vânzări de aproa­pe 692 milioane de euro în portofoliul căruia să află brandul de cafea Segafredo, s-a asociat cu Bibas Group, compania care deţine franciza Sega­fredo pe plan local, pentru lansarea unui nou concept de cafenea, prima unitate fiind deschisă la Timişoara. „Cafenele sim­ple nu mai merg“, spune Massimo Zanetti, italianul care controlează grupul dezvoltat pe întreg lanţul cafelei, de la boabe până la ceaşcă.

Astfel, conceputul dezvoltat alături de par­tenerii români şi lansat în Timişoara ar putea fi replicat în circa 100 de unităţi glo­bale în termen de cinci ani, spun re­pre­zentanţii Massimo Zanetti Beverage Group.

Noul concept se numeşte La Mia Cu­cina da Massimo şi a fost realizat de Segafredo Zanetti Expresso Services, un joint venture între Massimo Zanetti Be­ve­rage Group şi Bibas Group, un grup de firme în spatele căruia să află doi antre­pre­nori din Braşov – distribuitori unici ai bran­dului italian pe piaţa locală. Con­ce­ptul care combină o parte de restaurant cu spe­cific italian cu o parte de gelaterie arti­za­nală şi cu partea de cafenea este vândut apoi la cheie către cei interesaţi, care de altfel suportă întreaga investiţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO