Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour România: În următorii 5-10 ani comerţul modern va creşte până la 80%, iar cel tradiţional va pierde teren

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 mai 2018 Autor: Alex Ciutacu

Cred că mixul comerţului se va schimba. Comerţul modern va creşte pe la 70%-80%, iar cel tradiţional va pierde teren. În plus, cred că este mult spaţiu pentru deschiderea de noi magazine. Putem vedea că toată lumea se extinde şi toată lumea deschide magazine, explică Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour România, în cadrul evenimentului ZF RETAIL 2018. „În următorii 5-10 ani comerţul modern va creşte până la 70-80%, iar cel traditional va pierde teren. Cred că vor fi mutări de extindere a comerţului modern”. Din punct de vedere al digitalizării „există mai multe variante, iar fiecare retailer analizează ce i se potriveşte mai bine. Poţi folosi roboţi, poţi folosi self-checkout, sau alte metode. Trebuie să vedem ce are cel mai mult sens pentru noi”.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
comert
, crestere
, pierdere
, teren
, carrefour
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide