Retail&Agrobusiness

Kaufland accelerează cu şapte magazine noi în a doua parte a anului

Kaufland accelerează cu şapte magazine noi în a doua...

Autor: Cristina Rosca

17.06.2015, 08:30 2096
Lanţul de hipermarketuri Kau­fland, care deţine în România o reţea de 103 magazine, va scoate din buzu­nare 50-70 de milioane de euro pentru a deschide până la finalul anului încă şapte unităţi.
 
Astfel, nemţii vor accelera ritmul de deschideri în a doua jumătate a anu­lui du­pă ce în primele şase luni au inau­gu­­rat doar un singur magazin, la Con­st­an­­ţa, potrivit datelor oferite de ofi­cialii com­­­paniei. Ei nu dau însă detalii des­pre oraşele vizate pentru expan­siunea vi­itoare. „În acest an am deschis un ma­gazin în Constanţa, zona Viile Noi, acesta fiind al doilea hipermarket al nos­tru din acest oraş“, spun re­pre­zentanţii Kaufland.
 
Nemţii vor ajunge astfel la finalul a­nu­­lui la 110 magazine, fiind de de­parte cel mai extins lanţ de hi­per­mar­keturi din România, pe o piaţă de peste 4 mld. eu­­ro unde mai activează Auchan (33 de uni­­tăţi), Carrefour (28), Cora (12) şi Real (4).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO