Retail&Agrobusiness

KFC investeşte peste un milion de euro în extinderea reţelei şi merge cu o unitate în Centrul vechi al Capitalei şi prima de tip drive-thru din Oradea

KFC investeşte peste un milion de euro în extinderea...

Autor: Cristina Bellu

09.11.2017, 13:22 183

Lanţul de restaurante de tip fast food KFC îşi continuă planurile de extindere la nivel naţional şi deschide prima unitate din Centrul vechi al Capitalei şi cea de-a treia de tip drive thru, în Oradea, în urma unei investiţii totale de peste un milion de euro.

Astfel, KFC îşi întăreşte prezenţa pe plan local ajungând la 65 de restaurante.

“Printre realizările importante de anul acesta se numără inaugurarea locaţiei din Centrul Vechi, una dintre cele mai populare şi intens circulate zone ale Capitalei. De asemenea, deschiderea porţilor primului Drive-Thru din Oradea ne confirmă performanţele pe care am reuşit să le atingem, ajungând din ce în ce mai aproape de consumatorii noştri din întreaga ţară.”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Restaurantul situat într-una dintre cele mai frecventate zone pietonale din Capitală are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi două niveluri, în timp ce prima unitate Drive Thru din Oradea are o suprafaţă de 130 de metri pătraţi şi este deschisă 24/7.  

Cele două deschideri au generat fiecare peste 40 de locuri de muncă.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO