Retail&Agrobusiness

KFC şi Pizza Hut caută câteva sute de casieri, ospătari şi bucătari

Mark Hilton, franchise business consultant KFC şi Pizza Hut România

Mark Hilton, franchise business consultant KFC şi Pizza Hut România

Autor: Corina Mirea

11.03.2016, 00:06 924
Lanţurile de restaurante KFC şi Pizza Hut - care fac parte în Ro­mânia din acelaşi grup cu lanţurile de patiserii Cinnabon şi Paul - dar şi cu localul Hard Rock Cafe, au nevoie de încă 450 de oameni anul acesta pentru a sus-ţine dezvoltarea, potrivit informaţiilor transmise de companie.
 
Pe lista de recrutări stau poziţii de casieri, ospătari şi bucătari, joburi pentru care cele două lanţuri de restaurante speră să îi atra­gă pe tineri cu salarii mai mari cu 20%, traininguri, bonuri de masă, program flexibil sau bonusuri de performanţă şi de vechime.
 
„Ştim că este greu pentru ti­nerii fără experienţă să îşi gă­sească un loc de muncă. Începând cu luna februarie am crescut sa­la­riile angajaţilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele două reţele de restaurante sunt în con­tinuă dezvoltare, astfel că avem disponibile locuri de muncă în foarte multe oraşe din Româ­nia. În această perioadă căutăm peste 450 de colegi noi pentru re­stau­rantele KFC şi Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel naţional“, a spus Mark Hilton, franchise business consul­tant KFC şi Pizza Hut România. El nu a precizat care este în pre­zent salariul la care s-a raportat creş­terea aplicată de KFC şi Pizza Hut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO