Retail&Agrobusiness

Kingfisher, acord cu Metro pentru depozite temporare Brico Depot

Kingfisher, acord cu Metro pentru depozite temporare...

Autor: Cristi Moga

18.02.2015, 00:05 646
Grupul britanic Kingfisher, care deţine în România magazinele Bricostore şi Brico Depot, a realizat un parteneriat cu grupul german Metro pentru deschiderea unor depozite temporare în spaţiile reţelei cash & carry, un prim proiect pilot fiind implementat la Sibiu, oraş în care Kingfisher nu are magazin.
 
Proiectul este unul temporar, derulat pe perioada campaniei de solduri, care ar trebui finalizată săptămâna viitoare. Reprezentanţii Kingfisher nu au oferit până la închiderea ediţiei informaţii suplimentare cu privire la amploarea acestui parteneriat atipic pentru piaţa locală de bricolaj. Cele două formate comerciale – cash & carry şi do-it-yourself – sunt complementare, dar funcţionează în mod normal în spaţii de tip big box separate şi pot împărţi eventual aceeaşi parcare.
 
Formatul comercial al Brico Depot cuprinde o gamă de circa 12.000 de produse, de trei-patru ori mai redusă decât a competitorilor, dar şi decât a magazinelor Bricostore, astfel că spaţiile necesare sunt mai mici.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO