Retail&Agrobusiness

Lancel îşi mută genţile de lux de pe Calea Victoriei în mallul Băneasa

Georgiana Palaz deţine franciza Lancel pe piaţa locală

Georgiana Palaz deţine franciza Lancel pe piaţa locală

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.02.2016, 00:00 562
Producătorul francez de genţi de lux şi accesorii din piele Lancel se mută în această primăvară în Băneasa Shopping City, mallul din nordul Capitalei, după ce magazinul cu acelaşi nume de pe Calea Victoriei a fost închis la sfârşitul anului trecut.
 
Georgiana Palaz, deţinătoarea francizei în România, spune că spaţiul va fi inaugurat în aprilie, iar până atunci produsele Lancel sunt prezentate în magazinul The Place de pe Calea Victoriei, un multibrand de lux, deţinut de antreprenoarea Iulia Dobrin.
 
În Băneasa, magazinul va avea o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, iar pentru primul an de funcţionare, Georgiana Palaz, care a adus în România şi brandul de lux Gerard Darel, estimează o cifră de afaceri de 500.000 de euro. „Planurile de construcţie a spaţiului sunt făcute de arhitecţi din Franţa, deoarece conceptul din Băneasa este cel mai nou (al brandului Lacel – n. red.), în vârstă de un an, existând în acest moment doar în galeria LaFayette din Paris şi la Cannes“, spune Geor­giana Palaz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO