Lanţul american de pizzerii Sbarro deschide al doilea restaurant la două luni de la intrarea oficială

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 dec 2017 Autor: Cristina Rosca

Grupul Happy, unul dintre cei mai im­por­tanţi jucători de pe piaţa de res­tau­rante şi cafenele de la sud de Dunăre, deschide pe piaţa locală a doua pizzerie sub brandul Sbarro în centrul comercial Mega Mall. Des­chiderea vine la mai puţin de două luni de la intrarea oficială a brandului în România în centrul comercial Bucureşti Mall.

Compania are planuri de dezvoltare accelerată pe piaţa locală, pe termen de cinci ani fiind vizate 30 de deschideri în România şi un total de 600 de angajări.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Sbarro
, piata
, deschidere
, intrare
, oficial
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide