Retail&Agrobusiness

Lanţul de cantine Q’s Inn hrăneşte zilnic 3.000 de corporatişti din nordul Bucureştiului. „Mai deschidem două cantine în 2016, tot în Pipera“

Sub brandul Q’s Inn sunt deschise patru cantine în Bucureşti, două cu regim închis şi două cu regim deschis

Sub brandul Q’s Inn sunt deschise patru cantine în Bucureşti, două cu regim închis şi două cu regim deschis

Autor: Cristina Rosca

29.04.2016, 00:08 7385

Lanţul de cantine Q’s Inn, fondat în 2007, are în prezent circa 3.000 de clienţi în fiecare zi în cele patru unităţi din Capitală, amplasate în zona de nord a Bucureştiului, care concentrează cel mai mare număr de „corporatişti pe metru pătrat“. Două dintre cantine sunt cu regim închis, una fiind dedicată angajaţilor Raiffeisen, iar alta celor de la Vodafone. Celelalte două sunt cu regim deschis.

„În momentul de faţă, lantul Q’s Inn include patru unităti în Bucureşti, operate de entităţi distincte ale aceluiaşi grup şi cu management comun. În plus, oferim suport con­tinuu francizei din Constanţa, aflată sub mana­ge­ment diferit de cel din Bu­cureşti“, spune Mirela Christescu, di­rectorul comercial al companiei.

Businessul Q’s Inn este administrat, potrivit datelor ZF, de compania Bom Gusto, care este deţinută de antreprenoarea Diana Stăncescu (40 de ani), conform datelor de la Registrul Comerţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO