Retail&Agrobusiness

Lanţul de farmacii Tei şi-a majorat cu 90% afacerile în primele cinci luni, ajungând la 26 milioane de euro

ROXANA MAFTEI, acţionar al Farmaciei Tei

ROXANA MAFTEI, acţionar al Farmaciei Tei

Autor: Mirabela Tiron

30.06.2017, 00:05 745

Lanţul de farmacii Tei şi maga­zi­nele Bebe Tei, controlate de Roxana Maftei, şi-au crescut afacerile cu două cifre în primele cinci luni din acest an, potrivit antreprenoarei.

„Farmacia Tei a avut o cifră de afaceri de 26 de milioane de euro în primele cinci luni din acest an, în creş­tere cu 90% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce magazinele Bebe Tei au avut o cifră de afaceri de 11,5 milioane de euro, mai mult cu 13% faţă de ianuarie-aprilie“, a spus Roxana Maftei pentru ZF.

Avansul afacerilor lanţului de farmacii vine în contextul în care în noiembrie anul trecut, antreprenoarea a deschis în cartierul Dristor, în acelaşi corp de clădire cu magazinul Mega Image, o farmacie pe 1.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de 350.000 de euro. Roxana Maftei mai controlează o farmacie în bulevardul Tei şi un magazin Bebe Tei în centrul comercial Sun Plaza.

Cele mai vândute produse din farmaciile Tei sunt der­mato­cos­meticele, produsele natu­rale, cele oftalmice, dar şi de fertilizare, potrivit ultimelor date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO