Retail&Agrobusiness

Lanţul de librării Cărtureşti se extinde în afara ţării: Compania a deschis o unitate la Chişinău, în Republica Moldova. Sperăm să construim împreună o librărie vie

Lanţul de librării Cărtureşti se extinde în afara...

Autor: Cristina Bellu

30.08.2019, 12:45 329

Compania care operează lanţul de librării Cărtureşti, controlată de Nicoleta Dumitru şi Şerban Radu, a deschis o librărie-concept în Chişinău (Republica Moldova), bifând astfel prima extindere în afara ţării.

Unitatea ocupă o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi este amplasată în centrul comercial MallDova (deţinut de Anchor Grup-n.red), singurul mall din Chişinău. Având în portofoliu spaţii spectaculoase, incluse în topurile celor mai frumoase librării din lume, Cărtureşti a gândit noua librărie ca un loc în care iubitorii de poveşti, muzică şi lucruri frumoase să petreacă ore întregi, amenajarea interioară fiind semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat şi conceptul altor spaţii Cărtureşti din Bucureşti, Braşov, Cluj sau Iaşi.

“Suntem onoraţi să deschidem primul capitol Cărtureşti din afara României în Republica Moldova, o ţară de care suntem legaţi prin istorie, oameni, limbă şi literatură. Întâlnirea cu cititorii din Chişinău ne entuziasmează şi ne provoacă - sperăm să construim împreună o librărie vie, mereu aproape de comunitate, o oază de inspiraţie în mijlocul oraşului”, spune Şerban Radu, cofondator Cărtureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO