Antreprenori locali

Lanţul de librării Diverta negociază pentru deschiderea a şase noi magazine anul viitor

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 dec 2017 Autor: Mirabela Tiron

Amalia Buliga, CEO al Diverta: Până acum vânzările pe decembrie sunt cu 30% mai mari faţă de decembrie anul trecut.

„Aşteptăm afaceri cu cel puţin 20% mai mari anul viitor.“

Diverta, lanţul de librării deţinut de omul de afaceri Radu Octavian, care aşteaptă să finalizeze în acest an cu afaceri mai mari cu 25% faţă de anul anterior, a început nego­cierile pentru cinci spaţii noi în provincie şi unu din Capita­lă în vederea des­chiderii de noi magazine anul viitor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
anul viitor
, diverta
, magazine
, deschidere
, negociere
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide