Retail&Agrobusiness

Libanezii de la Caroli au făcut 4 mil. € profit din mezeluri

Libanezii de la Caroli au făcut 4 mil. € profit din...

Autor: Gabriel Razi

28.04.2015, 00:04 475
Compania Caroli Foods Group, o afacere controlată de familia libaneză El Solh şi grupul Campofrio, a încheiat anul trecut cu profit net de 4 milioane de euro, în creştere cu o treime faţă de 2013 şi un record al ultimilor şase ani.
 
Producătorul de mezeluri se bazează pe o fabrică în judeţul Argeş şi a avut rulaje de 79 milioane de euro în 2014, în creştere uşoară faţă de anul precedent, arată informaţiile de la Ministerul Finanţelor.
 
Marja netă de profit obţinută anul trecut este cu 30% mai mare decât acelaşi indicator în exerciţiul financiar din 2013.
 
Cifra de afaceri a companiei a crescut în fie­care din ultimii cinci ani, interval în care în­ca­­sările producătorului de mezeluri s-au ma­jorat cu 61%. Producătorul a ajuns la sfârşitul anului trecut la un număr mediu de 1.113 an­ga­jaţi, cu 48 mai puţini decâ în 2013. De trei ani, compania a depăşit pragul de 1.000 de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO