Lidl a deschis cel de-al şaselea magazin din Timişoara şi a ajuns la o reţea de 125 de unităţi

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 dec 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Retailerul cu profil de discount Lidl, al treilea cel mai mare jucător din comerţul alimentar după valoarea vânzărilor, a deschis cel de-al şaselea magazin din Timişoara şi a ajuns la 215 unităţi pe piaţa locală. Odată cu deschiderea noului magazinului Lidl din Timişoara au fost create 30 de locuri de muncă. Magazinul dispune de o suprafaţă de vânzare de 1.694 de metri pătraţi şi de 124 de locuri de parcare, fiind echipat şi cu o staţie de încărcare pentru automobile electrice, disponibilă clienţilor săi.

Luna trecută, retailerul german a anunţat construirea celui de-al cincilea centru logistic din România, în localitatea Cordun, în apropierea oraşului Roman, noul depozit urmând să asigure aprovizionarea reţelei din zona Moldovei. Compania are depozite şi în Chiajna, Nedelea (lângă Ploieşti), Iernut (lângă Târgu-Mureş) şi Lugoj, centru deschis anul trecut după investiţii de circa 20 de milioane de euro. Deschiderea noului centru logistic va duce la crearea a peste 200 de noi locuri de muncă. Clădirea va avea o suprafaţă construită totală de 45.000 mp pe un teren de 132.000 mp şi va deservi 50 de magazine Lidl din zona de est a ţării.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Lidl
, timisoara
, magazin
, deschidere
, retea
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide