Retail&Agrobusiness

​Lidl: Laptele Lapte Napolact cu 3,5% grăsime la cantitatea de 1 l, nu mai este disponibil în magazinele Lidl din cursul lunii august

​Lidl: Laptele Lapte Napolact cu 3,5% grăsime la...

Autor: Florentina Niţu

17.09.2021, 11:43 16517

Lidl, cel mai mare discounter de pe plan local, nu mai comercializează brandul de lapte Napolact de 3,5% grăsime la cantitatea de un litru, potrivit reprezentanţilor companiei. Ei au afirmat acest lucru în urma unui articol publicat de ZF din care reieşea că Lidl vinde cel mai scump lapte Napolact - un litru costa 6,35 lei în data de 10 septembrie, conform datelor colectate de ZF din Monitorul Preţurilor de la Consiliul Concurenţei.

"Laptele Napolact, precum şi alte produse comercializate sub acest brand sunt în continuare în oferta magazinelor noastre. Produsul Napolact la care se face referire în articol, respectiv laptele Napolact cu 3,5% grăsime la cantitatea de 1 l, nu mai este disponibil în magazinele Lidl din cursul lunii august", spun reprezentanţii Lidl.

De asemenea, ZF a scris în articolul precedent că un litru de lapte Pilos cu 3,5% grăsime, marca proprie a Lidl, costă 6,29 lei în Bucureşti, conform datelor de la Monitorul Preţurilor. De fapt, reprezentaţii Lidl spun că este vorba de o cantitate de 1,5 litri de lapte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO