Retail&Agrobusiness

Lotus Center, companie controlată de familia Mudura, devine cel mai mare proprietar de centre comerciale din Oradea după achiziţia complexului Oradea Plaza

Lotus Center, companie controlată de familia Mudura,...

Autor: Cristina Bellu

04.02.2020, 11:40 1188

Lotus Center, companie controlată majoritar de familia Mudura, a achiziţionat recent complexul Oradea Plaza aflat în portofoliul dezvoltatorului Portico Investments România, devenind astfel cel mai mare proprietar de centre comerciale din Oradea.

”Interesul pentru achiziţia Oradea Plaza a fost semnificativ atât din partea investitorilor internaţionali, cât şi din partea investitorilor locali. Oradea este un oraş cu o dezvoltare impresionantă în ultimii ani, care a atras sute de milioane de euro din fonduri europene şi investiţii private. Oraşul are un potenţial bun de dezvoltare economică şi imobiliară”, spune Robert Miklo, Director Investment Services la Colliers International, companie implicată în consilierea tranzacţiei.

Tranzacţia face parte din strategia Portico Investments de a-şi extinde amprenta în România prin achiziţia mai multor spaţii de retail cu chiriaş unic din Capitală şi din alte oraşe mari din ţară, transmit reprezentanţii Colliers International.

Lotus Center, deţinută de Alexandru Mudura (85%), Elisabeta Ileana Mudura (10%) şi Felicia Cornelia Tent (5%), potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro, mai are în portofoliu şi centrele comerciale Lotus Retail Park, Oradea Shopping City, Trade Center şi Lotus Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO