Retail&Agrobusiness

Magazinul deschis de Kaufland în „coasta“ rivalilor de la Carrefour va fi condus de un executiv recrutat din reţeaua Succes, a lui Nicolae Sarcină

Florentin Grozea (stg.) şi Vasile Moţoc, viceprimarul sectorului 1 din Capitală

Florentin Grozea (stg.) şi Vasile Moţoc, viceprimarul sectorului 1 din Capitală

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.01.2016, 00:08 4317

Kaufland, cel mai mare jucător din comerţul local, a deschis ieri un magazin în zona pasajului Basarab, pe o parte din terenul fostei fabrici de bere Griviţa, în vecinătatea Carrefour Orhideea, principalul competitor pe piaţa hipermarketurilor.

„Acesta este maga­zinul cu numărul 108 la nivel na­ţional. Va avea un program cu­prins între orele 7 şi 24, o premieră pentru magazinele Kaufland“, a spus Florentin Grozea, cel care con­duce hipermarketul.

Grozea, 37 de ani, nu se află însă la prima experienţă de mana­ger în retail. Anterior, el a condus şi hiper­mar­ketul Succes din Piteşti, deschis la finalul lui 2011 în locul unui alt proiect antreprenorial de pe piaţa hiper­marketurilor (PIC Piteşti). Grupul Succes Nic Com este con­tro­lat de omul de afaceri gor­jean Nicolae Sarcină şi are acti­vităţi în domenii precum retail ali­men­tar, comerţ cu carburanţi, pro­ducţie de panificaţie sau prelu­crarea lem­nului, iar în prezent se află în in­sol­venţă. Nicolae Sarcină este cel mai puternic antreprenor român din comerţul alimentar, deţinând sub brandul Succes peste 150 de ma­gazine în nouă judeţe şi în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO