Retail&Agrobusiness

Mai încearcă o dată. Leonardo vrea să îşi facă iar loc pe piaţa de încălţăminte, în acelaşi an în care firma-mamă a dat faliment

Mai încearcă o dată. Leonardo vrea să îşi facă iar...

Autor: Corina Mirea

16.12.2015, 00:05 605
Companie nouă, nume similar, activitate comercială „în oglindă“ şi aceeaşi adresă cu a brandului de încălţăminte ce a pierdut lupta cu insolvenţa în primăvara lui 2015.
 
Compania Leonardo Shoes Market, deţinută de Dorel Berende şi de firma Leonardo Trading, deschide magazine cu încălţăminte în două unităţi ale discounterului Kaufland din Carei (judeţul Satu Mare) şi Gheorgheni (judeţul Harghita).
 
Leonardo Shoes Market este firma care a preluat o parte din spaţiile în care funcţionau anterior magazinele Leonardo, brand de pe piaţa de retail cu încălţăminte creat de antreprenorul Florin Panea în urmă cu mai bine de două decenii şi care în cea mai bună perioadă a sa genera afaceri anuale de peste jumătate de miliard de lei şi avea o reţea de peste 200 de magazine doar în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO