Retail&Agrobusiness

Mallul Băneasa Shopping City din nordul Capitalei adaugă încă un brand premium în portofoliul de chiriaşi, după inaugurarea recentă a magazinului YSL operat de francezii de la L’Oreal

Mallul Băneasa Shopping City din nordul Capitalei...

Autor: Cristina Bellu

03.08.2020, 14:10 693

Băneasa Shopping City, mallul din zona de nord a Capitalei administrat de compania Băneasa Developments, anunţă deschiderea în luna octombrie a unui magazin Hugo Boss, ca parte a strategiei de dezvoltare a portofoliului de chiriaşi care operează pe segmentul premium al pieţei.

Aceasta ar fi a doua unitate deschisă de retailerul german de modă în România, după cea inaugurată la jumătatea lui 2018 la parterul hotelului de cinci stele Radisson Blu din Capitală. 

”Vom continua şi în acest an să susţinem prin strategia de diversificare nevoia publicului de a accesa produse premium”, spune Răzvan Marcu, CCO Băneasa Shopping City.

Pe 23 iulie, grupul francez L’Oreal a deschis în mallul bucureştean un magazin monobrand YSL care vinde produse de parfumerie, machiaj şi îngrijire a pielii, primul astfel de butic din Europa sub această marcă, iar pe 31 iulie a fost inaugurat magazinul multi brand Various Brands, cunoscut pentru mixul de articole sport de la branduri de renume, potrivite unei largi palete de sporturi practicate şi, totodată, adecvate stilului urban casual.

Tot în luna octombrie, Băneasa Shopping City anunţă deschiderea unui magazin Sport Vision, lider în vânzările de încălţăminte, îmbrăcăminte şi echipamente sportive multibrand împărţite pe categorii de sporturi din regiunea Balcanilor, împreună cu magazinul BUZZ Sneaker Station,  destinaţia iubitorilor de sneekers şi streetwear, inspirată de cultura urbană, -  ce vor avea rolul de flagship al brand-urilor si vor cuprinde cel mai nou concept de magazine, desfăşurat pe o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO