Retail&Agrobusiness

Marcel, producător de mezeluri din Iaşi: Avem 450 de angajaţi care vin în continuare la muncă şi 20 de magazine care sunt în continuare deschise. Luptăm împreună

Marcel, producător de mezeluri din Iaşi: Avem 450 de...

Autor: Florentina Niţu

31.03.2020, 12:47 1589

Compania Marcel din comuna Răchiteni, judeţul Iaşi, deţinută de antreprenorul român Marcel Iacob, produce în continuare mezeluri în sistem integrat, în contextul în care epidemia de coronavirus evoluează, şi chiar are în plan să extindă serviciul de livrare la domiciliu. În prezent compania livrează produsele în oraşul Roman şi în curând demarează acest serviciu şi în oraşul Iaşi.

„Cererea pentru produsele noastre este în continuare stabilă. Am văzut o mică scădere pe partea de retail, dar vedem o cerere mai mare pe partea de livrări la domiciliu. Acum livrăm în Roman şi în curând vom livra şi în Iaşi. Avem 450 de angajaţi care vin în continuare la muncă şi 20 de magazine, care sunt în continuare deschise. Luptăm împreună”, a spus pentru ZF Mirela Morariu, directorul de marketing al grupului Marcel.

Procesatorul de carne Marcel face parte din grupul de firme Marcel, alături de companiile Zoosab, sub care funcţionează ferma cu peste 1.500 de capete de porci a grupului - sursa principală de carne pentru fabrica de mezeluri, şi compania Marcel Trading prin care se realizează distribuţia.

Circa 100 dintre angajaţii companiei lucrează în magazine, în distribuţie, iar 350 lucrează în producţie şi procesare. „În industria alimentară măsurile de protecţie sunt foarte importante pentru siguranţa alimentelor, motiv pentru care a fost uşor să ne adaptăm situaţiei. Doar am suplimentat aceste măsuri.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO