Retail&Agrobusiness

McDonald’s învesteşte 2,5 mil. lei într-un nou restaurant. “Este prima deschidere din acest an”

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Autor: Cristina Bellu

01.09.2017, 15:13 2258

Mc­Donald’s Ro­­mâ­­nia, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante, controlat de mal­­te­zii de la Premier Ca­pital, va deschide cel de-al doilea restaurant din Bacău şi a 69-a unitate din România, în urma unei investiţii de 2,5 milioane lei (0,55 mil. euro).

“Am ajuns la o reţea de 69 de restaurante, aceasta fiind prima deschidere din acest an. Avem 22 de proiecte de dezvoltare şi investiţii care urmează să fie implementate până la finalul anului. (…)”, spune Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România

Unitatea care face parte din cadrul centrului comercial Arena Mall din Bacău va crea 40 de locuri de muncă şi va avea integrat un sistem de operare care eficientizează operaţiunile din bucătărie, cele de comandă şi servire şi digitalizează interacţiunea clienţilor în restaurant.

Începând cu 2016, McDonald’s este parte a companiei malteze Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta.

Grupul operează 134 de restaurante în locatii importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé.

Compania a investit până în prezent în România peste 800 de milioane de lei, are 5.000 de angajaţi şi peste 200.000 clienţi zilnic.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO