Retail&Agrobusiness

McDonald’s România: toate comenzile sunt ambalate individual. În funcţie de reducerea activităţii în unele restaurante, angajaţii vor fi redirecţionaţi către alte unităţi pentru pregătirea comenzilor plasate prin McDelivery, McDrive şi de la ferestrele Express

McDonald’s România: toate comenzile sunt ambalate...

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.03.2020, 15:38 482

Premier Restaurants România, compania care operează businessul McDonald’s pe plan local, cu 5.500 de angajaţi, a implementat în cele 84 de restaurante pe care le operează în România anumite măsuri de protecţie împotriva răspândirii noului coronavirus.

„Avem deja un program de lucru flexibil, adaptat nevoilor angajaţilor, iar în această perioadă suntem mai flexibili decât de obicei în planificarea turelor. În funcţie de reducerea activităţii în unele restaurante, eforturile angajaţilor noştri vor fi redirecţionate către alte restaurante pentru pregătirea comenzilor plasate prin serviciul McDelivery, comenzile venite de pe liniile McDrive şi de la ferestrele Express. Avem peste 60 de restaurante la nivel naţional care oferă serviciul de delivery şi 50 disponibile 24h/24h cu McDrive sau fereastra Express”, a spus pentru ZF Daniel Boaje, director general al Premier Restaurants România.

De asemenea, angajaţii din restaurant poartă mănuşi, iar comenzile sunt ambalate individual.

„Rămânem agili, ne adaptăm la noul context economic şi luăm decizii în acest context fără precedent la nivel mondial. Întreg sistemul McDonald’s, împreună cu măsurile de siguranţă suplimentare, inovaţiile pe care le-am implementat de-a lungul anilor ne ajută să rămânem aproape de colegi şi de clienţi.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO