Retail&Agrobusiness

Mega Image merge cu un magazin fanion după corporatiştii din zona Barbu Văcărescu. Împarte fostul sediu al Porsche Aviaţiei cu birourile Bucharest One ale lui Papalekas

Mega Image merge cu un magazin fanion după...

Autor: Cristina Rosca

22.10.2015, 00:05 26875

Retailerul belgian Mega Image va deschide săptămâna viitoare magazinul de la parterul clădirii de birouri Bucharest One dezvoltată de compania Globalworth, fondată şi condusă de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas. 

Magazinul este aproape finalizat, sigla retailerului fiind deja pusă pe spaţiul închiriat de la omul de afaceri. „Mega Image urmează să deschidă magazinul de la parterul Bucharest One în data de 30 octombrie. Magazinul se va deschide independent de planurile clădirii Bucharest One şi vom inaugura înainte de finalizarea clădirii de birouri“, spun oficialii lanţului de magazine. Supermarketul se va deschide înainte ca imobilul să fie finalizat complet, termenul anunţat pentru finalizarea clădirii de birouri fiind trimestrul patru al acestui an. Spaţiul pe care va fi deschis magazinul este închiriat de la Globalworth.

„Acesta va fi un magazin Concept Store în care vom avea şi un concept corner specializat, Equilibrium Health & Wellness, care le va oferi consumatorilor o gamă extinsă de produse alimentare şi  nonalimentare pentru un stil de viaţă echilibrat, sănătos şi cât mai natural“, mai spun oficialii Mega Image, fără a preciza suprafaţa magazinului.

De regulă, Concept store-urile belgienilor au circa 2.000 mp, cele mai mari ale lanţului şi cu cel mai amplu portofoliu. Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, cu peste 430 de unităţi sub mai multe formate, merge astfel într-o zonă de birouri cu câteva mii de corporatişti. Zona Barbu Văcărescu - calea Floreasca este alături de Pipera polul birourilor din Bucureşti. Mega Image este al treilea retailer internaţional de profil care merge în zonă, după Carrefour la parterul clădirii de birouri Green Court şi Billa în cadrul mallului Promenada. Clădirea Bucharest One, dezvoltată de Globalworth, are drept chiriaşi companii precum Vodafone şi Huawei, în zonă au însă sediul multe alte multinaţionale precum Carrefour, Oracle sau L’Oreal.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO