Retail&Agrobusiness

Mihai Voicu, care lucrează de opt ani în cadrul Molson Coors, a fost numit director general al Bergenbier

Mihai Voicu, director general, Bergenbier

Mihai Voicu, director general, Bergenbier

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.02.2020, 14:24 768

Mihai Voicu, un manager care lucrează de opt ani în cadrul grupului din industria berii Molson Coors, a fost numit director general al Bergenbier SA, parte a grupului Molson Coors. El va prelua această funcţie de la începutul lunii martie şi îl va înlocui pe Lucian Ghinea, care a condus producătorul de bere în ultimii şapte ani.

Mihai Voicu activează în cadrul grupului Molson Coors de peste opt ani şi are o experienţă comercială vastă, dobândită în rolul de director de vânzări Bergenbier S.A., cât şi în rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, poziţie pe care a deţinut-o în ultimul an.

„Am acceptat această provocare cu foarte mare onoare şi motivaţie, dedicându-mă în ultimii opt ani, alături de colegii mei, construirii şi accelerării drumului spre îndeplinirea viziunii noastre. Sunt bucuros că am alături o echipă puternică, pe care pot conta oricând. Eforturile noastre se vor concentra pe a accelera ritmul de creştere al companiei şi pe a oferi în continuare beri excelente ce pot fi savurate în momente speciale de către iubitorii de bere din România”, a spus Mihai Voicu, director general, Bergenbier S.A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO