Ministerul Agriculturii pune la bătaie 1 mil. euro pentru creşterea producţiei de carne de porc din rasele autohtone. APCPR: „Procesatorii nu sunt interesaţi de aşa ceva”

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 nov 2017 Autor: Roana Rotaru

„Pentru marii procesatori nu cred că este rentabil. Este o nişă, o piaţă şi pe acest segment, porcul de ţară fiind considerat mai gustos, însă numai în condiţiile în care se asigură trasabilitatea cărnii“.
 
Ministerul Agriculturii (MADR) alocă 1 mil. euro în 2018 pentru încurajarea producţiei de carne de porc din rasele româneşti Bazna şi Mangaliţa, un proiect menit să reducă dependenţa României de carnea de porc din import.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
carne
, porc
, ministerul agriculturii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide