Retail&Agrobusiness

Monika Puiu, NHR Agropartners: „Cu 2.000 de tractoare noi vândute anual, înlocuim parcul în 50 de ani. Este o catastrofă“

Monika Puiu, managing director al NHR Agropartners: Un automobil nu se repară acasă, dar un tractor da, sunt mulţi care cred că se pricep.

Monika Puiu, managing director al NHR Agropartners: Un automobil nu se repară acasă, dar un tractor da, sunt mulţi care cred că se pricep.

Autor: Bogdan Alecu

29.02.2016, 00:05 1042
Monika Puiu, managing director al NHR Agropartners, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de utilaje agricole, se află împreună cu firma pe care o conduce în prima etapă după trecerea de la importul utilajelor agricole New Holland pe piaţa locală, la brandul Deutz Fahr. „Nu vrem să schimbăm nici sigla şi nici numele companiei, nici nu ne-a venit prin minte aşa ceva“, spune Monika Puiu pentru revista Business Magazin (www.bmag.ro).
 
NHR Agropartners, deţinută de VA Intertrading, cea mai mare companie de comerţ din Austria, este de la 1 ianuarie distribuitor exclusiv pentru grupul Same Deutz Fahr, cu sediul în Italia. Grupul deţine opt unităţi de producţie în Europa şi Asia, un joint venture în China şi unul în Rusia, având 141 de importatori şi peste 3.000 de dealeri la nivel mondial. Grupul are 4.300 de angajaţi şi a încheiat anul 2014 cu afaceri de 1,2 miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO