Retail&Agrobusiness

Moştenitoarea imperiului Transavia: Prima zi de lucru a fost la abator. Am trecut prin fiecare sector de activitate, prin ferme, am stat şi în hală cu puii. Galerie FOTO

Sursă foto: Mircea Roşca, Mediafax Foto

Sursă foto: Mircea Roşca, Mediafax Foto

Autor: Gabriel Razi

03.01.2015, 11:18 2090

Theodora Bucur Popa (23 de ani), fiica omului de afaceri Ioan Popa, fondatorul procesatorului de carne de pasăre Transavia, declara în luna octombrie că a început să lucreze din acest an în compania tatălui ei şi că speră ca într-o zi să preia în totalitate frâiele afacerii ce rulează în prezent peste 100 milioane de euro anual.

“Prima zi de lucru a fost la abator, am trecut prin fiecare sector de activitate, prin ferme, am stat în hală cu puii, însă imi îmi place ceea ce fac”, a spus ea.

Theodora Bucur Popa a participat ieri la gala “Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului”, unde a fost reprezentanta grupului Transavia.

Acesta a fost şi unul dintre primele evenimente publice în cadrul căruia fiica lui Ioan Popa a participat în calitate de reprezentant al procesatorului de carne de pasăre din Oiejdea.

“De mică îmi doream să lucrez alături de tatăl meu şi ascultam discuţiile ce le avea cu angajaţii”, a spus Theodora Bucur Popa.

Transavia, afacerea fondată de Ioan Popa, este cel mai mare procesator de carne de pasăre de pe piaţa locală, deţine ferme zootehnice, abator, fabrică de nutreţuri combinate şi în ultimii ani s-a concentrat pe construcţia unui sistem de producţie integrat prin preluarea în arendă de teren arabil.

Intrarea Theodorei Bucur Popa în organigrama Transavia vine în contextul în care şi alţi antreprenori români pregătesc schimbul de generaţii.

Printre aceştia se numără George Copos, a cărei fiică, Alexandra Copos, a preluat conducerea grupului Ana sau Florin Pogonaru, care i-a încredinţat fiului său misiunea de a gestiona construcţia mallului Veranda ce va fi ridicat în zona Obor din Capitală.

Articol apărut iniţial în ediţia din 16 octombrie 2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO