Retail&Agrobusiness

Natalia Gelshtein-Kiss, Danone: Este un moment bun să investeşti în România. Premisele pentru viitor sunt favorabile

INTERVIU

Natalia Gelshtein-Kiss, director general al Danone pentru România, Bulgaria şi ţările adriatice:

Colectăm 60 de milioane de litri de lapte anual şi producem un milion de iaurturi zilnic. Distribuim iaurturile nu doar pe piaţa din România, ci şi pe 13 pieţe din regiune. Din punctul de vedere al costurilor de producţie, aceasta este una dintre cele mai eficiente fabrici Danone.

Natalia Gelshtein-Kiss, director general al Danone pentru România, Bulgaria şi ţările adriatice: Colectăm 60 de milioane de litri de lapte anual şi producem un milion de iaurturi zilnic. Distribuim iaurturile nu doar pe piaţa din România, ci şi pe 13 pieţe din regiune. Din punctul de vedere al costurilor de producţie, aceasta este una dintre cele mai eficiente fabrici Danone.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

17.09.2019, 16:25 378

♦ Danone este cel mai mare jucător de pe piaţa de iaurturi, având o cotă de piaţă de 43% pe plan local ♦ Fabrica din Bucureşti a grupului francez produce peste un milion de iaurturi zilnic şi exportă produsele pe 13 pieţe.

Natalia Gelshtein-Kiss, mana­ge­rul care conduce din aprilie 2017 businessul de pe plan local al producătorului fran­cez de iaurturi Danone, crede că dezvoltarea secto­ru­lui de bunuri de larg con­sum din ultimii doi ani şi nive­lul consumului de iaurt sub media euro­peană sunt premise care aduc potenţial de creştere pentru piaţa locală în următorii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO