Retail&Agrobusiness

Nemţii de la Lidl continuă extinderea: Retailerul merge cu o unitate în Feteşti (jud. Ialomiţa) şi ajunge la 251 de magazine pe plan local

Nemţii de la Lidl continuă extinderea: Retailerul merge...

Autor: Cristina Bellu

09.09.2019, 15:47 516

Discounterul german Lidl, al treilea cel mai puternic retailer din România după cifra de afaceri din 2018, continuă investiţiile în România şi inaugurează joi, 12 septembrie, o unitate în Feteşti (jud. Ialomiţa), bifând astfel 251 de magazine pe plan local.

Tot în aceeaşi zi compania a anunţat că va deschide şi magazinul din Deva (jud. Hunedoara), care a trecut printr-un proces de relocare.

Inaugurarea celor două unităţi, care ocupă fiecare o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 de metri pătraţi,  continuă strategia companiei de a promova cât mai mult produsele locale.

“Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile comercializate în reţea fiind produse în România”, spun oficialii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO