Retail&Agrobusiness

Noul pariu al grupului italian Calzedonia: O investiţie de aproape 400 mii de euro în noul magazin deschis în AFI Palace Cotroceni

Noul pariu al grupului italian Calzedonia: O investiţie...

Autor: Mihaela Pascari

11.03.2016, 16:17 5037

Grupul italian Calzedonia a adus pe piaţa locală cel de-al treilea brand, după Intimissimi şi Calzedonia, marca Tezenis. Magazinul cu o suprafaţă de aproape 230 mp şi o investiţie de aproape 400 mii de euro a fost deschis astăzi în unul dintre cele mai bune malluri din capitală, AFI Palace Cotroceni.

Sunt sigur că o să meargă, românilor le place moda şi sunt foarte apropiaţi de stilul nostru. Am ales centrul comercial AFI Palace, deaorece avem o relaţie bună cu cei de aici, a spus Benito Lapolla, deţinător prinintermediul FUTURA LENJERIE 2010 al francizei master în România pentru brandurile Calzedonia, Intimissimi şi Tezenis, care a fost prezent în cadrul deschiderii noului magazin.

În ceea ce priveşte preţurile din cadrul noulul magazin, spre deosebire de celelalte două mărci care au preţuri medii şi peste medie, Tezenis este magazin cu preţuri accesibile unei părţi mai mari a populaţiei.

 “Tezenis nu are o calitate diferită faţă de celelalte branduri chiar dacă are preţurile mai mici. Odată cu deschiderea acestui magazin vrem să prindem încă o arie de clienţi, a mai spus Benito Lapolla.

Deasemenea, Lapolla are planuri de extindere anul viitor şi anume vor să mai deschidă un magazin Tezenis în Braşov.

Futura Lenjerie este o companie românească înfiinţată în urmă cu circa şase ani şi este proprietara a celor trei branduri din România. Firma deţine 10 magazine dintre care opt sunt în capitală, iar celelalte două în Constanţa şi Timişoara.

Retailerul Italian de lenjerie intimă Calzedonia deţine în România atât operaţiuni de retail, cât şi de producţie, respectiv fabrica Aries Textile din Arad, în cadrul căreia lucrează 500 de oameni şi care produce doar ciorapi pentru bărbaţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO