Retail&Agrobusiness

O companie din Cluj-Napoca cu 90 de angajaţi a făcut 88 mil. euro din distribuţie

O companie din Cluj-Napoca cu 90 de angajaţi a făcut 88...

Autor: Laurentiu Cotu

19.01.2016, 00:06 6174
Compania Punctual Comim­pex din Cluj-Napoca, o afacere în distribuţia de ţigări, cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 397 mil. lei (aproximativ 88 mil. euro), mai mult cu 11% faţă de anul anterior, pe fondul majo­rării preţului la ţigări.
 
„Evoluţia pozitivă a afacerilor s-a datorat creşterii cu apro­ximativ 7% a preţului la ţigări, dar şi extinderii ariei de distri­bu­ţie într-un nou prin judeţ din nordul ţării, începând cu trimestrul al patrulea. A fost un an bun“, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex.
 
Compania acoperă în special mediul rural, în judeţele din cen­trul şi nord-vestul ţării. Furnizorii Punc­tual Comimpex sunt produ­că­torii de ţigarete BAT, JTI, Philip Morris sau China Tobacco Hongta, iar clienţii provin în prin­ci­pal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie. Com­pania are peste 5.000 de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO