Retail&Agrobusiness

O companie din Piteşti care produce pentru Debenhams şi Zara caută 450 de oameni

O companie din Piteşti care produce pentru Debenhams şi...

Autor: Laurentiu Cotu

14.06.2016, 00:05 1720

Producătorul de confecţii Francesca Industries din Piteşti, Argeş, cu clienţi precum Debenhams, H&M, IKEA sau Zara, are diponibile în prezent 450 de locuri de muncă, pentru confecţioneri-asamblori articole din textile, potrivit in­for­maţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Argeş. 

În prezent, în cadrul fabricii de confecţii Francesca In­dustries din Piteşti lucrează 300 de oameni, capacitatea de pro­ducţie a unităţii fiind de 4,8 mi­lioane de articole pe an, po­trivit site-ului companiei.

„Intenţionăm să realizăm o extindere de capacitate şi avem nevoie de 450 de oameni fără experinţă, cu studii gimnaziale. Locurile de muncă sunt disponibile de mai mult timp, însă problema este că nu găsim oamenii de care avem nevoie“, au declarat pentru ZF Transil­va­nia reprezentanţii departamentului de HR din cadrul com­paniei Francesca Industries.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO