Antreprenori locali

O fabrică din Bucureşti produce cosmetice de 1 mil. euro. „Numărul de jucători a crescut, bătălia este mai grea“

13 sep 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Brandul Viva Natura, sub care antre­prenorul Leonard Răduţ produce cos­metice naturale pentru îngrijirea tenului, a părului sau a corpului, a raportat afaceri de 4,6 milioane de lei în 2017, în scădere cu 5% faţă de anul anterior.

„Numărul de jucători a crescut repede, bătălia este mai grea. Dintre jucătorii noi care au venit cred că sunt companii din afară, care au fost atrase de dezvoltarea pieţei. Ei ocupă şi spaţiu publicitar, s-a schimbat echilibrul, pentru că sunt jucători puternici“, a spus Leonard Răduţ, acţionarul Genna Co SRL, care deţine brandul Viva Natura şi o fabrică în Bucureşti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, jucatori
, crestere
, batalie
, cosmetice
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide