ANTREPRENORI LOCALI

O familie din Constanţa a ajuns cu vinurile cramei Domeniul Vlădoi în restaurante şi magazine din toată ţara

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 aug 2018 Autor: Mădălina Panaete

Anca, Ion şi Eugenia Vlădoi sunt cei care dezvoltă businessul Domeniul Vlădoi, o cramă cu 17 hectare de viţă-de-vie

Familia Vlădoi a investit peste un milion de euro în cramă şi în reconversia plantaţiei viticole.

Vinurile cramei Domeniul Vlădoi din loca­litatea Siminoc, judeţul Constanţa, au ajuns în magazine şi restaurante din toată ţara, inclusiv în peste 20 de magazine de vinuri din Bucureşti şi în mai multe res­tau­rante din Con­stan­ţa precum Pes­că­ria lui Matei, Po­pasul Pescarilor, Almar Luxury, Scapino sau Le Premier.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
familie
, vinuri
, magazine
, constanta
, restaurante
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide