Retail&Agrobusiness

O istorie de 25 de ani văzută prin ochii antreprenorilor care au adus sucurile Santal în România la începutul anilor ’90

O istorie de 25 de ani văzută prin ochii antreprenorilor care au adus sucurile Santal în România la începutul anilor ’90

Autor: Cristina Rosca

22.01.2016, 08:00 984
„Erau produse care nu spuneau nimic consumatorului român de la acea vreme.“
 
Grupul Parmafood, controlat de antreprenorii Eugen Savu (53 de ani) şi Traian Oancea (51 de ani), şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de aproape 30 de milioane de euro după un avans al businessului de 10% comparativ cu 2015. Grupul, cu activităţi în importul şi distribuţia de bunuri de larg consum, pariază pe dezvoltarea relaţiilor cu jucătorii din comerţul modern şi cu segmentul de HoReCa, potrivit oficialilor companiei.
 
Mai mult, în primul trimestru din acest an, Parmafood va demara cola­borarea cu doi noi parte­neri din segmentul băuturilor necarbo­na­tate, respectiv Klosterquell-Hofer Vertriebs GmbH din Austria şi Thirst Quenchers din Marea Britanie. 
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO