O nouă încercare pentru un producător de carne. Preluarea grupului Integra de către o familie din Bacău are OK-ul Consiliului Concurenţei

8 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

♦ Integra a intrat în insolvenţă în ianuarie 2015 la propria cerere ♦ Din 2012 compania era controlată de Amir Krenzia (fondatorul Alka) şi Shachar Shaine (şeful Tuborg).

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Integra şi Integra Trading Meat, afaceri puse pe picioare de Amir Krenzia (fondatorul Alka) şi Shachar Shaine (şeful Tuborg în România), au fost preluate de o familie din judeţul Bacău.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Integra
, bacau
, carne
, preluare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide