Origo Coffee Shop, una dintre primele cafenele de specialitate de pe piaţa locală, a ajuns la afaceri de 1,1 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 aug 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Localul de la intrarea în centrul vechi al Capitalei, de pe strada Lipscani, a fost deschis în 2013.

Cafeneaua Origo Coffee Shop & Roastery, înfiinţată de Mihai Panfil, antre­prenorul român care a deschis drumul pentru piaţa cafelei de specialitate în România, a înregistrat după patru ani de activitate o cifră de afaceri de 1,1 milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
cafea
, piata
, cafenele
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide