Retail&Agrobusiness

Pain Plaisir a investit 160.000 de euro în relocarea brutăriei din Dorobanţi. Compania estimează afaceri de 2 mil. euro la finalul anului

Pain Plaisir a investit 160.000 de euro în relocarea...

Autor: Cristina Bellu

22.06.2020, 09:32 843

Pain Plaisir, businessul fondat în urmă cu şapte ani de două românce şi un britanic, anunţă finalizarea lucrărilor de relocare a brutăriei din Dorobanţi într-un nou spaţiu aflat în aceeaşi zonă din Capitală, în urma unei investiţii de 160.000 de euro realizată din fonduri proprii.

Concomitent cu operaţiunea de relocare, compania a continuat cu planul de investiţii şi dezvoltare rezultat în urma derulării unui proiect co-finanţat de BERD pentru planificare strategică şi poziţionare pe piaţă, implementând un rebranding complet precum şi un design nou pentru cele două magazine pe care le deţine.

„Avem încredere în piaţa locală, în consumatorii români şi în puterea comunităţilor unite, care s-a văzut şi acum în criza generată de pandemie. Companiile care au reuşit să fidelizeze clienţii şi chiar să dezvolte o comunitate în jurul afacerii lor vor trece cu bine, chiar dacă prin mari eforturi, de eventuala scădere economică care se preconizează”, transmite Irina Stăncescu, co-fondator Pain Plaisir.

Sub brandul Pain Plasir sunt deschise două brutării, ambele în zone centrale ale Capitalei, Dorobanţilor şi Kiseleff.

De la înfiinţare, compania a investit 570.000 de euro, principalele proiecte fiind deschiderea primei brutării şi extinderea acesteia, dezvoltarea unui nou spaţiu de producţie, deschiderea celui de-al doilea magazin şi relocarea acestuia, crearea identităţii şi a magazinului online, implementarea software-ului ERP pentru planificarea producţiei şi gestionarea afacerii, dar şi iniţierea unui proces de rebranding.

În 2019, afacerile companiei s-au ridicat la circa 1,7 mil. euro, iar pentru anul în curs oficialii Pain Plaisir estimează vânzări de aproape 2 mil. euro şi un număr de peste 60 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO