Retail&Agrobusiness

Pegas se aliază cu Mega Image pentru a atrage clienţi. „Ne dorim ca cei care cumpără din Mega Image să ne devină clienţi“

Andrei Boţescu

Andrei Boţescu

Autor: Cristina Roşca

05.09.2016, 07:00 6837
Clienţii care fac cumpărături de peste 100 de lei în magazinele Mega Image beneficiază de o reducere de 20% până la 50% din preţul unei biciclete Pegas.
 
„Pentru a beneficia de reducere, te aşteptăm cu bonul în magazinul Pegas din Vasile Lascăr 144-146, în magazinul Pegas din mall Promenada sau introdu codul MegaPegas pe site. Promoţia este valabilă pentru cumpărături de peste 100 de lei în perioada 16 august - 30 sep­tem­brie“, aşa sună mesajul de pe pliantul pro­moţional. Câteva sute de pliante cu acest mesaj se găsesc la fiecare casă de marcat din super­mar­keturile Mega Image şi din magazinele de pro­ximitate Shop & Go.
 
 
Parteneriatul dintre reţeaua belgiană de ma­gazine şi brandul românesc de biciclete este printre puţinele de acest gen din businessul local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO