Retail&Agrobusiness

Pizza Hut Delivery a investit 200.000 euro într-o nouă unitate din Capitală

Pizza Hut Delivery a investit 200.000 euro într-o nouă...

Autor: Cristina Bellu

04.07.2017, 14:43 490

Lanţul de restaurante Pizza Hut Delivery a deschis o nouă unitate în Bucureşti, în urma unei investiţii de peste 200.000 euro, operatorul ajungând în prezent la 13 unităţi în Capitală şi câte una în Braşov, Cluj şi Popeşti Leordeni.

Situată în incinta Mega Center, locaţia inaugurată recent are o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi deserveşte zona aferentă sectorului 5 al Capitalei.

”Suntem încrezători în planurile noastre de extindere, această inaugurare devenind încă o realizare importantă pentru noi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti.

Brandul face parte din Sphera Franchise Group, cel mai mare grup de restaurante din România, care mai deţine companiile KFC şi  Pizza Hut care operează în sistem de masterfranciză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO