Retail&Agrobusiness

Polonezii de la CCC controlează şi două magazine online în România: portalul de încălţăminte epantofi.ro şi cel de haine Modivo. „În ceea ce priveşte e-commerce-ul, România e a doua cea mai importantă piaţă pentru noi, după Polonia.“

54% a fost rata de creştere a vânzărilor CCC în primul semestru din acest an faţă de aceeaşi perioadă din 2018.

54% a fost rata de creştere a vânzărilor CCC în primul semestru din acest an faţă de aceeaşi perioadă din 2018.

Autor: Cristina Roşca

30.09.2019, 16:10 1805

Grupul polonez CCC, care operează local reţeaua de magazine fizice cu acelaşi nume, deţine şi două unităţi online, mai exact platforma epantofi.ro - unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri de încălţăminte cu operaţiuni pe internet - şi Modivo - un site de îmbrăcăminte lansat recent.

Ambele sunt operate direct din Polonia, astfel că nu există o entitate juridică locală care înregistrează vânzările, aşa cum se întâmplă în cazul magazinelor fizice.

„În ceea ce priveşte e-commerce-ul, România e a doua cea mai importantă piaţă pentru noi, după Polonia“, spunea recent Marcin Czyczerski, CEO al grupului CCC şi preşedintele boardului director, într-un interviu acordat ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO