Retail&Agrobusiness

Premium Porc, al doilea cel mai mare producător de carne de porc din România, a investit 1,6 mil. euro în complexul de ferme Ianca din judeţul Brăila. Compania a avut o cifră de afaceri de peste 91 milioane euro în 2019 şi un număr de 475 de angajaţi

Sergiu Mititelu country manager al Premium Porc Group.
În aproape 15 ani de activitate am crescut capacitatea de producţie de la an la an şi am ajuns la un număr de zece ferme proprii în urma unor investiţii totale de peste 181 milioane de euro.

Sergiu Mititelu country manager al Premium Porc Group. În aproape 15 ani de activitate am crescut capacitatea de producţie de la an la an şi am ajuns la un număr de zece ferme proprii în urma unor investiţii totale de peste 181 milioane de euro.

Autor: Florentina Niţu

26.08.2020, 00:05 3481

♦ Pe plan local, grupul danez deţine zece ferme.

Grupul danez Premium Porc, al doilea cel mai mare producător de carne de porc din România, a investit 1,6 milioane de euro în complexul Ianca din judeţul Brăila, achiziţionat la finalul anului trecut, pentru eficientizarea producţiei.

Complexul se întinde pe pe aproximativ 25 de hectare şi este format din două ferme, Matador şi Goliat, care au fost retehnologizate în perioada februarie-iunie 2020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO