Retail&Agrobusiness

Primăria Oradea a investit 6,7 mil. euro într-o piaţă agroalimentară

Primăria Oradea a investit 6,7 mil. euro într-o piaţă...

Autor: Laurentiu Cotu

14.12.2015, 17:55 450

Primăria Oradea a finalizat o investiţie de 6,7 mil. euro într-un centru agroalimentar dezvoltat în cartierul Rogerius. Centrul de afaceri cu produse agroalimentare, situat pe amplasamentul fostei pieţe Rogerius, a fost realizat în cadrul proiectului transfrontalier "Cooperare transfrontalieră pentru dezvoltarea unui centru de afaceri cu produse agroalimentare în Oradea şi a unui centru pentru educaţie antreprenorială în municipiul Debrecen".

Centrul de afaceri este situat într-o clădire cu o suprafaţă de aproape 9.000 mp, care poate găzdui un număr de peste 1.000 de comercianţi. Energia electrică necesară pentru iluminatul exterior este asigurată din surse de energie regenerabilă, printr-un sistem de panouri fotovoltaice. Lucrările au fost executate de asocierea dintre companiile Trustul de Instalaţii Montaj şi Construcţii (T.I.M.) din Cluj, Grup 4 Instalaţii din Cluj şi Termoline din Oradea. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO