Retail&Agrobusiness

Producătorii de cozonac lucrează la capacitate maximă: Lucrăm în trei schimburi. Am angajat încă 10 oameni

Vânzările companiei Cozonac Domnesc se bazează în special pe piaţa din Bucureşti, compania având mai multe standuri şi tarabe temporare în Capitală.

Vânzările companiei Cozonac Domnesc se bazează în special pe piaţa din Bucureşti, compania având mai multe standuri şi tarabe temporare în Capitală.

Autor: Roana Rotaru

06.04.2018, 00:05 270

Producătorul Cozonac Domnesc din satul Tocileni, judeţul Botoşani, un business de peste 1,5 mil. lei (330.000 euro) în 2017, deţinut de antreprenoarea Gabriela Mateiuc, coace cozonaci, pasca şi poale-n brâu la capacitate maximă zilele acestea, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale.  

„În această perioadă lucrăm în trei schimburi, facem în jur de 600-700 de kilograme de cozonac pe zi. Când nu e sărbătoare producem 50 de kilograme de cozonaci pe săptămână. Am angajat 10 oameni în plus în această perioadă  atât în producţie, cât şi la vânzare“, a declarat pentru ZF Gabriela Mateiuc, singurul acţional al companiei Cozonac Domnesc, care fabrică produse tradiţio­nale atestate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO