Retail&Agrobusiness

Producătorul Borsec prelungeşte mandatul directorului general cu încă patru ani

Radu Lăzăroiu

Radu Lăzăroiu

Autor: Mădălina Panaete

13.09.2016, 00:05 1798
Acţionarii Romaqua Group, producătorul brandului de apă minerală naturală Bor­sec şi al berii Albacher, au decis prelungirea mandatului lui Radu Lăzăroiu, managerul care conduce compania de 14 ani, până în 2020, conform datelor publice.
 
De profesie inginer, fiind absolvent al Universităţii Teh­nice din Timişoara, Radu Lă­zăroiu a început să lucreze pentru Comchim Bucureşti în 1998, companie prin care la acea vreme mai mulţi antreprenori locali printre care şi Octavian Cre­ţu controlau Romaqua Group. Timp de un an el a ocu­pat funcţia de technical consul­tant, iar ulterior a devenit di­rector tehnic al Romaqua Group SA Borsec, poziţie pe care a ocupat-o timp de circa trei ani. Din 2002 el este mana­ging director al producătorului apei minerale Borsec. Totodată, tot până în 2020, a fost prelungit mandatul directorului econo­mic, Gheorghe Citiriga. Romaqua Group, companie controlată de Octavian Creţu şi Nicolae Palfi, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 632 mil. lei (142 mil. euro), în creştere cu aproape 13% faţă de anul pre­cedent.  Profitul companiei s-a situat la  aproape 47 mil. lei (circa 11 mil. euro), atingând cel mai bun nivel al câştigurilor din ultimii ani, conform datelor de pe mfinante.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO