Retail&Agrobusiness

Producătorul Cotnari va construi spaţii de cazare pentru turiştii care vin la cramă

Constantin Deleanu, preşedintele producătorului de vinuri Cotnari

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.01.2018, 00:05 632

Producătorul de vinuri Cotnari, unul dintre cei mai mari de pe plan local, intenţionează să construiască spaţii de cazare pentru turişti, având în vedere că în prezent crama este deja vizitată de turişti care cumpără şi pachete de degustare a vinurilor din portofoliul companiei.

„Un proiect pe care vrem să-l implementăm în acest an este dez­voltarea oenoturis­mului în zona Cotnari, motiv pentru care ne dorim să construim în 2018 spaţii de cazare pentru vizitatori“, a spus Constantin Deleanu, preşedintele producătorului de vinuri. El este şi unul dintre acţionari, având circa 30% din titluri, conform celor mai recente date. Astfel, Cotnari se alătură producătorilor de vinuri care au şi spaţii de cazare pentru turişti, precum Lacerta sau Avincis. Pe de altă parte, sunt producători care organizează doar degustări de vinuri la crame. Aproape 70 de crame din România practică turismul viticol, cele mai multe fiind situate în Muntenia, arată datele de pe CrameRomania.ro şi Revino.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO