Retail&Agrobusiness

Producătorul de bijuterii Sabrini a dezvoltat unitatea de producţie din Botoşani cu fonduri UE de 3,5 mil. euro. În retail, Sabrini are o reţea de 32 de magazine.

Ioan Matei, general manager al Irinik SRL Sabrini

Ioan Matei, general manager al Irinik SRL Sabrini

Autor: Mirabela Tiron

20.02.2023, 17:30 785

Ioan Matei, general manager  al companiei Irinik din Botoşani (brandul Sabrini), companie ce produce bijuterii din aur cu diamante, spune că a luat peste 3,5 milioane de euro fonduri europene pentru  dezvoltarea businessului şi că deşi la început a avut o mică teamă legată de cum se va descurca dar a reuşit să o depăşească datorită consultanţilor.

„Am luat prin fonduri europene peste 3,5 mil euro, bani investiţi la Botoşani. La început am avut o mică teamă legată de cum ne vom descurca, am depăşit teama cu aju­torul con­sultanţilor, am implementat 3 pro­iecte cu succes. Încrederea este foarte importantă iar echipa şi lucrul cu consultantul sunt foarte importante“, a declarat Ioan Matei, general manager al Irinik SRL Sabrini din Botoşani în cadrul conferinţei ZF/ROREG - Iaşi „De la idee la business inteligent, cu finanţări europene“.

Povestea companiei începe acum 20 de ani la Botoşani, iar în prezent compania are 32 de magazine în ţară şi o unitate de producţie la Botoşani. „Producem bijuterii din aur cu diamante, verighete, producţia este bazată pe o tehnologie avansată iar fondurile europene au fost canalizate în direcţia asta“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO