Producătorul de carne Carmistin vrea să îşi dubleze capacitatea de creştere a păsărilor

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 iun 2018 Autor: Roana Rotaru

Grupul Carmistin din industria agroalimentară, deţinut de familia Paraschiv, cu activităţi în producţia de cereale, creşterea animalelor, abatorizare şi comer­cializare a produselor din carne, a încheiat anul 2017 cu afaceri de 676,4 milioane de lei (peste 148 mil. euro), în creştere cu 8,6% faţă de anul precedent,  potrivit reprezentanţilor companiei.

Managementul Carmistin pune acest avans al vânzărilor pe seama reducerii costurilor şi a dezvoltării tehnologice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, carne
, capacitate
, dublare
, pasari
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide