Retail&Agrobusiness

Producătorul de carne de pui Transavia: putem realiza producţia la capacitate de 100% până în septembrie. Avem asigurate din surse proprii toate capacităţile de transport mărfuri şi produse finite

Producătorul de carne de pui Transavia: putem realiza...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.03.2020, 14:13 360

Transavia, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui de pe plan local, controlat de familia Popa, spune că grupul este pregătit să funcţioneze la capacitate maximă în perioada următoare. Compania are asigurată baza materială şi absolut tot ce este necesar pentru realizarea producţiei la capacitate de 100% până inclusiv în luna septembrie a anului curent.

„În acest sens, avem asigurate din surse proprii toate capacităţile de transport mărfuri şi produse finite”, se arată într-un anunţ al companiei.

Transavia este liderul pieţei de carne de pui din România, având peste 2.000 de angajaţi, 28 ferme de creştere a păsărilor şi 4 ferme de producţie vegetală, o fabrică de nutreţuri combinate, 3 abatoare şi o fabrică de procesare a cărnii. Fermele Transavia sunt localizate în 8 judeţe din România, în Alba, Cluj, Sibiu, Braşov, Timiş, Mureş, Harghita şi Caraş Severin, unde anual se produc peste 80.000 de tone de carne de pui. Brandurile companiei sunt Fragedo şi Papane.  Peste 25% la sută din producţia anuală a companiei merge pe piaţa de export, în mai multe ţări europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Italia, Spania şi Croaţia, conform celor mai recente date.

Cifra de afaceri a grupului s-a ri­dicat în 2018 la 158 de milioane de euro, mai mare cu 9% faţă de anul anterior, conform informaţiilor furnizate anterior de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO